Vijesti / Gospodarstvo

FOTO U Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2

FOTO U Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2

Nakon otvorenja u studenom 2013. godine jedinstvenog i u Čakovcu jedva dočekanog shopping centra Galerija Sjever, mjesta koje je do sad postalo centar okupljanja za sve Međimurce a i šire, došlo je na red da Galerija proširi svoj kompleks.

Izgradnja novog djela trajala je 8 mjeseci, a na zemljištu veličine 4400 četvornih metara s ukupnim obuhvatom od 350 parkirnih mjesta za kupce, 22. travnja svečano je otvoren novi dio shopping centra Galerija sjever.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Otvorenje, na kojem se tražilo mjesto više na parkingu, započelo je pjesmom Vuprem oči Zbora čakovečke Gimnazije Josip Štolcer Slavenski.

Investicija tvrtke Đurkin u novi dio Galerije sjever vrijedna je 30 milijuna kuna, a u Međimurju je donijela otvorenje stotinjak novih radnih mjesta.

- Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u izgradnji projekta Galerije sjever. Hvala vama dragim kupcima što nas pratite i posjećujete, pozivam vas da obavite najbolji shopping u Međimurju, rekla je voditeljica centra Maja Đurkin Međimurec te pozdravila uvodno i saborskog zastupnika Franju Lučića, saborskog zastupnika i gradonacelnika Čakovca Stjepana Kovača, župana Matiju Posavca, gradonačelnike Murskog Središća i Preloga, Dražena Srpaka i Ljubomira Kolareka.

Objekt je blagoslovio fra Tomislav Blažiček iz župe Svetog Antuna Padovanskog. Vrpcu je za službeno otvorenje prerezala Maja Đurkin Međimurec uz Jana Belovića i Mišel Lukman iz Škole nogometa Međimurje Čakovec.

Osim postojećih renomiranih brendova - Spara, Muellera, C&A, New Yorkera, Kika, Deichmanna, Takko-a, Zoo City-a i Dominik srebrnarnice, svoja vrata kupcima su danas otvorile i ostale zvijezde shopping centra - JYSK, Pepco, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Ronis, ZOOCITY, Froddo, Posteljina.hr, Briljant optika i satovi, Farmacia, Zlatarna Celje, Laganini bar, Simple, Flora.

Mnogobrojne posjetitelje koji su se pridružili velikom otvorenju dočekalo je pregršt zanimljivosti, akcija, poklona, grupa Gretta, vatromet, raznolika gastronomska ponuda te specijalni gost Mario Petreković koji je animirao prisutne posjetitelje.

Ono što sve zanima je nagradna igra '2 minute' koja je više od mjesec dana bila glavni misterij u gradu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavilo se više od 8 tisuća ljudi, a tko će se okušati u besplatnom shoppingu od dvije minute u prodavaonici TEDi u vrijednosti iznosa do 15.000 kuna bit će poznato iza 11 sati.

Pokloni, nagradne igre, popusti... očekuju sve posjetitelje sve do večernjih sati u Galeriji sjever, centru shoppinga, zabave i obiteljskog druženja.

Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci