Vijesti / Gospodarstvo

GALERIJA SJEVER Martina Poznić dobitnica 15.000 kuna vrijednog shoppinga

GALERIJA SJEVER Martina Poznić dobitnica 15.000 kuna vrijednog shoppinga

Danas je u Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2. Osim postojećih renomiranih brendova - Spara, Muellera, C&A, New Yorkera, Kika, Deichmanna, Takko-a, Zoo City-a i Dominik srebrnarnice, svoja vrata kupcima su danas otvorile i ostale zvijezde shopping centra - JYSK, Pepco, TEDi, Sport Vision, S. Oliver, Ronis, ZOOCITY, Froddo, Posteljina.hr, Briljant optika i satovi, Farmacia, Zlatarna Celje, Laganini bar, Simple i Flora.

>>> FOTO U Čakovcu službeno otvorena Galerija Sjever 2
>>> ANKETA Kupci oduševljeni Galerijom Sjever 2: 'Sve je super!'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što je sve zanimalo, bila je nagradna igra '2 minute' koja je više od mjesec dana bila glavni misterij u gradu. Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavilo se više od 8 tisuća prijavljenih, a nasumičnim odabirom najsretnija je bila Martina Poznić iz Novog Sela Rok

Martina nije krila oduševljenje i spremno se odazvala pozivu Galerije da u 17 sati dođe i realizira 2 minute shoppinga u TEDi-ju u vrijednosti 15.000 kuna.

- Isprva nisam vjerovala da sam od svih prijavljenih izabrana baš ja. Ovo je prvi put da sam osvojila nekakvu nagradu. Stvarno sam sretna i iznenađena - rekla nam je.

Sretnu dobitnicu je izvukla direktorica centra Maja Đurkin Međimurec, uz nadzor tročlane komisije u sastavu Maja Trstenjak, Slavica Miholček i Igor Halić

Svi ste pozvani da svratite do Galerije Sjever, a posebice u 17 kada možete bodriti Martinu u shoppingu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci