Vijesti / Gospodarstvo

DIGITRANS Uspješna prva radionica o Digitrans metodi za poslovne subjekte

DIGITRANS Uspješna prva radionica o Digitrans metodi za poslovne subjekte

U realizaciji članova projektnog tima Digitrans projekta uspješno završena prva radionica o Digitrans metodi namijenjena poslovnim subjektima U organizaciji Tehnološko - inovacijskog centra Međimurje d.o.o. (TICM d.o.o.), jednog od partnera na projektu Digital Transformation in the Danube Region – Digitrans koji se provodi unutar Interreg Transnacionalnog programa Dunav održana je prva u nizu od većeg broja planiranih radionica koje za cilj imaju pomoći poslovnim subjektima u razvoju njihovih digitalnih poslovnih modela.

Prva radionica održana je za poduzeće LM komunikacije sa sjedištem u Čakovcu. Realizacija preostalih radionica usmjerenih na svakog poslovnog subjekta pojedinačno očekuje se do ožujka 2019. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na održanoj radionici, djelatnici poduzeća LM komunikacije imali su priliku upoznati se s tzv. Digitrans metodom razvijenom od strane međunarodnog projektnog tima kojeg čine 14 uglednih partnerskih institucija iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Slovenije, Bugarske, Mađarske i Rumunjske okupljenih za potrebe realizacije projektnih ciljeva.

Primjena Digitrans metode u poslovanju ima za cilj postići inovaciju postojećeg poslovnog modela i učinkovito upravljanje digitalnom transformacijom poduzeća. Tim sa Fakulteta organizacije i informatike okupljenih unutar projekta Digitrans zbog svoje ekspertize u modeliranju digitalnog poslovanja i višegodišnjeg iskustva na sličnim projektima sudjeluje u realizaciji radionica kao partnerska institucija zadužena za osiguranje kvalitete implementacije i provedbe radionica, uz dokumentiranje naučenih lekcija i davanje prijedloga za poboljšanje istih.

Pozivamo sva mala i srednja poduzeća iz Varaždinske i Međimurske županije zainteresirana za implementaciju Digitrans metode kao i dobivanje važnih informacija vezanih uz realizaciju transformacije poduzeća da se prijave za sudjelovanje na radionici. Prijava je moguća na Karlo Nadoveza - [email protected].

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci