Vijesti / Gospodarstvo

ATRIJ U Županijskoj palači u Varaždinu otvoren vinski bar 'Cava'

ATRIJ U Županijskoj palači u Varaždinu otvoren vinski bar 'Cava'

Jučer, 3. travnja, u atriju Županijske palače u Varaždinu otvoren je vinski bar 'Cava'. Nova varaždinska županijska vlast na čelu sa županom Radimirom Čačićem već je ranije otvorila Županijsku palaču za građane, a i najavila da će atrij dobiti novo ruho i postati središtem kulturnih, gospodarskih i zabavnih događanja.

Na otvorenju je bio i župan Čačić koji je istaknuo da će se u prostoru Županijskog atrija mnogo toga zanimljivog događati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Dobijemo li europski novac, bit će nam lakše i jednostavnije ovaj novi bar povezati s prostorom u podrumu palače. Bivši zatvori će se pretvoriti u galeriju i imaju jedan dio koji nije samo galerija, već će biti mjesto za eno ponudu, zapravo vinski podrum koji smo zamislili napraviti još prije 12 godina - rekao je župan.

- U atriju Županijske palače do sada smo organizirali dvije uspješne donatorske akcije za Zakladu Vita, tijekom ovogodišnjeg Špancirfesta planiramo postaviti Bučograd, a odvijati će se i brojne druge zanimljive manifestacije. Ovaj reprezentativan prostor u samom središtu grada, koji do sada nije bio dovoljno turistički iskorišten, ćemo približiti građanima sadržajem, a kvalitetna ugostiteljska ponuda zaokružuje cijelu priču - rekla je Natalija Martinčević posebna savjetnica župana i predsjednica turističke zajednice Varaždinske županije. 

A da će doista biti tako potvrđuje činjenica da će, osim odlične kave u predivnom atriju, bar "Cava" u ponudi imati više od 150 ekskluzivnih vinskih etiketa iz svijeta pjenušaca, bijelih, crnih i orange vina najboljih hrvatskih, ali i inozemnih vinara.

Uz župana Radimira Čačića i posebnu savjetnicu Nataliju Martinčević na otvorenju su bili i zamjenici Tomislav Paljak i Robert Vugrin, predsjednik Županijske skupštine Alen Runac i saborski zastupnici Anđelko Stričak i Mario Habek.

Među gostima na otvorenju bili su i direktor županijske Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini, te direktorica Turističkog ureda TZ grada Varaždina Jelena Toth.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!