Vijesti / Društvo

nasilje nad životinjom

ZVJERSKI ČIN U Slanju brutalno ozlijeđena labradorica Roksi, vlasnica poručuje: 'Pazite svoje ljubimce, imamo monstruma u selu'

ZVJERSKI ČIN U Slanju brutalno ozlijeđena labradorica Roksi, vlasnica poručuje: 'Pazite svoje ljubimce, imamo monstruma u selu'
Privatna arhiva

- Samo želim upozoriti ostale da pripaze kako se ne bi njihovim ljubimcima dogodilo isto ili nešto gore.

- Želim upozoriti mještane Slanja da pripaze svoje ljubimce jer imamo monstruma u selu! - kazala je uvodno Spomenka Krušec, vlasnica labradorice Roksi koju je, kako prepričava, nepoznati počinitelj premlatio i ozlijedio oštrim predmetom.

Pritom joj je nanio 'šest udaraca oštrim predetom po glavi, oštetio vid, izbio zub, a ima  i napuknutu čeljust, no srećom je preživjela'.

- Kujica je većinom u kući, ali je početkom tjedna preskočila ogradu i pobjegla. Miroljubiva je, nikoga do sad nije napala - nastavila je priču vlasnica, dodavši da ne zna točno kad se nemili slučaj dogodio.

- Nismo mogli odmah naći. Tako ranjena sakrila se u bale slame, a našli smo ju prekjučer i odmah otišli veterinaru koji je potvrdio da se sama nije mogla tako ozlijediti jer su vidljive posjekotine oštrim predmetom - prepričala je vlasnica.

Rekla je da slučaj nije prijavljen policiji.

- Ne znamo sa sigurnošću reći tko je to učinio i može li policija učiniti išta po tom pitanju.

Ističe da to nije nije prvi takav slučaj u Slanju.

- Postoji jedan sumještanin koji je premlatio psa, bacao životinjama otrov - rekla je, dodavši da s njim nije pričala o događaju 'jer nije osoba za razgovor'.

- Samo želim upozoriti ostale da pripaze kako se ne bi njihovim ljubimcima dogodilo isto ili nešto gore. To je strašno i tužno - rekla je zaključno vlasnica.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video