Vijesti / Društvo

60 godina fakulteta

DEKANOVA NAGRADA Anja Topolovec iz Madžareva najbolja studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu

DEKANOVA NAGRADA Anja Topolovec iz Madžareva najbolja studentica Kineziološkog fakulteta u Zagrebu
Privatna arhiva

Druge godine za redom Anja Topolovec dobila je priznanje i nagradu za najbolju studenticu navedenog fakulteta.

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu svečanom je proslavom obilježio 60 uspješnih godina rada.

Brojni uglednici čestitali su jednoj od najcjenjenijih znanstvenih i obrazovnih ustanova, a brojni bivši studenti, danas redom svjetski uspješni treneri i sportaši podijelili su svoja iskustva i zahvalili se na dragocjenom stečenom znanju. Tom su prilikom dodijeljene i nagrade te priznanja najboljim studentima fakulteta.

Priznanje za najbolju studenticu druge godine, 2018./19., smjer Kineziologija (integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij) dodijeljeno je studentici treće godine Anji Topolovec iz Madžareva kraj Novog Marofa.

Druge godine za redom Anja Topolovec dobila je priznanje i dekanovu nagradu za najbolju studenticu navedenog fakulteta. Naime, i prošle je školske godine dobila takvo priznanje kao najbolja studentica prve godine.

Od osme godine Anja aktivno trenira sportski ples (standardni i latinskoamerički) u kojem je tijekom godina ostvarila iznimne uspjehe. I danas, iako su joj obaveze na fakultetu cjelodnevne, redovito trenira sa svojim plesnim partnerom i natječe se na domaćim i međunarodnim plesnim turnirima.

Podsjetimo, Anja je rasturila i prijemni ispit za Kineziološki fakultet 2017. godine, kad je bila prva na rang listi spomenutog fakulteta s ukupno osvojenih 762,2 boda.

- Ovo priznanje čini me ponosnom i sretnom - rekla je Anja dodavši da je studij zahtjevan.

-  Uz teorijsku ima i mnogo praktične nastave, predavanja su obavezna, ali sve se stigne kad studirate ono što volite - rekla je zaključno.

f18518a85312d422b501c59424816c44.jpg?v=2

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video