Vijesti / Društvo

ZA STUDENTE

OSTVARI SVOJ POTENCIJAL Predavanja Davorina Špička 18. studenog u Lepoglavi

OSTVARI SVOJ POTENCIJAL Predavanja Davorina Špička 18. studenog u Lepoglavi
Ilustracija

Kako je moguće biti aktivan u više udruga odjednom, a u isto vrijeme studirati, graditi uspješnu karijeru i još pronaći vremena za druženja i zabavu? Imate priliku pitati Davorina na predavanju u čitaonici Gradske knjižnice 'Ivana Belostenca'.

U ponedjeljak 18. studenog u Lepoglavi slijedi drugo predavanje studenta u sklopu projekta 'Ostvari svoj potencijal', a ovog je puta u ulozi predavača Davorin Špičko.

Davorin je 2014. godine završio preddiplomski studij na Fakultetu organizacije i informatike i stekao zvanje sveučilišnog prvostupnika informatike, a trenutno je istom fakultetu na završnoj godini diplomskog studija Informacijsko i programsko inženjerstvo. 

Dugogodišnji je aktivan član i volonter Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave, a aktivan je i u P.A.S. klubu Lepoglava u kojem je i zamjenik predsjednika. U svom dugogodišnjem članstvu u Nezavisnoj udruzi mladih sudjelovao je na velikom broju projekata Erasmus+ programa od kojih je neke osmislio, napisao i provodio! 

2fe2e6e0b77190f51cf70677232f9262.jpg?v=2

Informatikom se bavi već više od 15 godina pri čemu se profesionalno usmjerio softverskom inženjerstvu te danas svoju karijeru gradi kao zaposlenik IBM-a u ecx.io Hrvatska.

Kako je moguće biti aktivan u više udruga odjednom, a u isto vrijeme studirati, graditi uspješnu karijeru i još pronaći vremena za druženja i zabavu? Imate priliku pitati Davorina na predavanju od 19 sati u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi i saznati!

Projekt 'Ostvari svoj potencijal' provodi Nezavisna udruga mladih, a sufinanciran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video