Vijesti / Društvo

A SADA... SPORT i GLAZBA

HEROJI VIKENDA Supružnici Rosana i Marko primaju čestitke sa svih strana - ona zbog glazbenog, on zbog sportskog postignuća

HEROJI VIKENDA Supružnici Rosana i Marko primaju čestitke sa svih strana - ona zbog glazbenog, on zbog sportskog postignuća
Facebook

Zbor Glazbene škole u Varaždinu, koji vodi Rosana Cepanec Dugandžić, oduševio je u Supertalentu, a za to vrijeme Marko Dugandžić istrčao je 118 kilometara utrke Dalmacija Ultra Trail.

Rosana Cepanec Dugandžić i Marko Dugandžić, supružnici iz Varaždina, protekli su vikend postali pravi heroji – na nacionalnoj razini.

Početak vikenda pripao je Marku, koji je pretrčao 118 kilometara po zahtjevnoj stazi utrke 'Dalmacija Ultra Trail'.

On je prošao stazu koja vodi preko pet planina (Biokovo, Mosor, Omiška Dinara, Primorska kosa, Kozjak), trčao uz tri rijeke (Cetina, Žrnovnica, Jadro) te uz poznate povijesne i kulturne lokalitete, sa središnjim događanjem u Omišu.

a49696bdf42446fdf94dffc64cfb2cd9.jpg?v=2

Varaždinski trkač član je kluba SRD 315 Sjeverozapad, koji okuplja zaljubljenike u sportove u prirodi.

Na dalmatinskoj ruti po planinama Dugandžić je prošao preko 5000 metara visinske razlike. Treba uzeti u obzir i ozljedu koja mu se dogodila na tridesetom kilometru, ali je ipak stigao do cilja, nakon 29 sati.

Vezana vijest:

Dječji zbor glazbene škole Varaždin Supertalent VIDEO Pogledajte kako je varaždinski zbor fantastičnim nastupom rasplakao cijeli žiri (osim Bilmana, naravno)

Vikend je zaključio Dječji zbor Glazbene škole Varaždin nastupom na Supertalentu Nove TV, koji je oduševio gledatelje. I dok su u prvom planu bili učenici, njih je vodila i za izvedbu pripremala profesorica Rosana Cepanec Dugandžić, voditeljica zbora. Njoj se na pozornici pridružio i bivši kolega Tomislav Cvrtila.  

Izvedba Queenove 'Bohemian Rhapsody' izazvala je ovacije publike te čak rasplakala žiri, tako da je Zbor zasluženo prošao u nastavak natjecanja.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video