Vijesti / Društvo

nudi i pogodnosti

GRAĐANI, POZOR! U Varaždin stigao Eko taxi

GRAĐANI, POZOR! U Varaždin stigao Eko taxi
PR foto

Na naručene vožnje u srijedu i četvrtak, 16.10 i 17.10, Eko taxi svojim korisnicima u Varaždinu odobrava popust od 50% na sve gradske prijevoze...

Obzirom na to da Eko taxi pozorno osluškuje potrebe tržišta i klijenata, najzeleniji taxi odlučio je svoje poslovanje proširiti i na područje grada Varaždina.

Naime, od danas, 16. listopada, brigu o udobnoj i točnoj vožnji u Varaždinu preuzima Eko taxi, a sve to kako bi Varaždinkama i Varaždincima omogućili brzo i jednostavno ispunjavanje svih dnevnih obaveza ili vikend rituala.

Kako bi se i sami Varaždinci uvjerili u sve pogodnosti koje vožnja s Eko taxijem omogućava, 16. 17. listopada Eko taxi Varaždin omogućava popust od 50 posto na sve gradske prijevoze neovisno na koji način je Eko taxi naručen.

- Nakon promotivnog razdoblja cijene ostaju i dalje povoljne, pa tako vožnja do 3 km iznosi 15 kn, a svaki naredni kilometar 5 kn. Također, koristeći svoju MasterCard® i Maestro® karticu možete dodatno uštedjeti. Tako je prilikom plaćanja unutar aplikacije MasterCard karticom moguće ostvariti popust u visini od čak 50 posto ponedjeljkom i utorkom i 10 posto ostalim danima, dok vam beskontaktno plaćanje MasterCard ili Maestro karticom u taxiju, omogućava 10 posto popusta svim danima, što Eko taxi čini daleko najpovoljnijim taxi prijevoznikom u Hrvatskoj! - poručuju.

Još jedna prednost Eko taxija je jednostavno i brzo naručivanje vaše vožnje u Varaždinu, bilo pozivom na broj 042 590 590, putem unaprijeđene Eko taxi aplikacije, koju možete pronaći Google Playju i na Apple Storeu, ili uočavanjem na taxi stajalištu.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Category: 6003

Reci što misliš!