Vijesti / Društvo

javna nabava

POTPISIVANJE UGOVORA Ministar Predrag Štromar će ovog petka posjetiti Trnovec Bartolovečki

POTPISIVANJE UGOVORA Ministar Predrag Štromar će ovog petka posjetiti Trnovec Bartolovečki
Općina Gornji Kneginec

Štromar će nazočiti potpisivanju ugovora o javnoj nabavi radova 'Energetska obnove zgrade Matičnog ureda u Bartolovcu' između načelnika Zvonka Šameca i predstavnika tvrtke OPREMA PIT d.o.o. Ludbreg.

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministra graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar u petak, 11. listopada, posjetit će Općinu Trnovec Bartolovečki gdje će nazočiti potpisivanju ugovora o javnoj nabavi radova 'Energetska obnove zgrade Matičnog ureda u Bartolovcu' između načelnika Zvonka Šameca i predstavnika tvrtke OPREMA PIT d.o.o. Ludbreg.

Ugovor za projekt koji se sufinancira sredstvima Ministarstva graditeljstva u iznosu od 589.050,67 kuna i sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu od 263.489,53 kune, bit će potpisan u prostorijama Općine Trnovec Bartolovečki (Trnovec, Bartolovečka 76) u 8 sati.

Nakon potpisivanja ugovora, u 8.20 sati, uslijedit će prezentacija projekata sufinanciranih od strane Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, projekta izvanrednog održavanja Branimirove ulice u Trnovcu, što je Ministarstva graditeljstva sufinanciralo s 312.000,00 kuna, a potom će se obići gradilište.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video