Vijesti / Društvo

PRAVNA POMOĆ

PRAVNA KLINIKA Besplatni pravni savjeti 17. listopada u Gradskoj vijećnici

PRAVNA KLINIKA Besplatni pravni savjeti 17. listopada u Gradskoj vijećnici
Varaždinski.hr

Ovo je već šesta godina za redom kako Grad Varaždin u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu nastoji građanima pružiti besplatan pravni savjet.

I ove akademske godine 2019./2020. nastavit će se suradnja između Grada Varaždina i Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu, nastavak je to dugogodišnje suradnje u obliku pružanja besplatne pravne pomoći građanima u sklopu projekta 'Vanjske klinike'.

Ovo je već šesta godina za redom kako Grad Varaždin u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu nastoji građanima pružiti besplatan pravni savjet. Prvi dogovoreni termin ove godine od ukupno sedam predviđenih je u četvrtak, 17. listopada.

 Termini odražavanja su u vremenu od 10 do 14 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Varaždina, Trg kralja Tomislava 1 (dvorana u prizemlju lijevo).

- Molimo sve zainteresirane građane da svoj dolazak najave na besplatan broj telefona 0800 0042, te sa sobom obavezno ponesu kopiju osobne iskaznice te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze - stoji u najavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video