Vijesti / Društvo

GLAS NARODA

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU Građani, uputite Gradu prijedloge vezane uz uređenje biciklističkog prometa u centru

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU Građani, uputite Gradu prijedloge vezane uz uređenje biciklističkog prometa u centru
Varaždinski.hr

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina.

U razdoblju od 19. rujna do 19. listopada provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prometa na području Grada Varaždina.

- S obzirom na iskazan interes i inicijativu udruge Varaždinski biciklisti koja je prisutna u javnosti već dugi niz godina, definira se zona u kojoj je zabranjena vožnja biciklom, točnije na prostoru Trga kralja Tomislava (Korzo), dok se ostatkom pješake zone grada Varaždina dozvoljava vožnja biciklom. Isto tako ograničava se brzina kretanja biciklista u pješačkoj zoni kako bi se zaštitili ostali sudionici u prometu, ali je istovremeno ostavljena mogućnost da biciklisti imaju pristup svim gradskim odredištima - stoji u priopćenju iz Grada.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uređenju prometa na području Grada Varaždina, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina pod rednim brojem 25.

Svoje doprinose javnom savjetovanju možete dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 19. listopada na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom 'Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o komunalnim djelatnostima' ili na e-mail adresu [email protected] također putem obrasca.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video