Vijesti / Društvo

'SMEH JE LEK'

Udruga 'Uz tebe sam' 21. rujna na Trgu slobode organizira aktivnosti za sve uzraste

Udruga 'Uz tebe sam' 21. rujna na Trgu slobode organizira aktivnosti za sve uzraste
Ilustracija

Udruga 'Uz tebe sam' građane će upoznati i s novoosnovanim Klubom smijeha, programom koji se sastoji od terapijskih i relaksacijskih vježbi na bazi smijeha i dobrog raspoloženja.

Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam', neprofitna organizacija za pomoć djeci i mladima s teškoćama u razvoju, u subotu, 21. rujna, organizira događanje u sklopu kampanje 'Smeh je lek' koje će se održati na Trgu slobode u Varaždinu od 10 do 13 sati.

Osim raznih glazbenih, dramskih i zabavnih aktivnosti za sve uzraste, udruga 'Uz tebe sam' građane će upoznati i s novoosnovanim Klubom smijeha, programom koji se sastoji od terapijskih i relaksacijskih vježbi na bazi smijeha i dobrog raspoloženja.

- Ova jednostavna i učinkovita tehnika namijenjena je svima koji rade s djecom, mladima, odraslima, zdravstvenim djelatnicima, socijalnim radnicima, učiteljima, turističkim animatorima, svima koji se žele osjećati opuštenijima u svakodnevnim situacijama, osloboditi se svakodnevnog stresa i tenzije, usavršiti vještine samoizražavanja te ojačati samopouzdanje i osloboditi vlastitu kreativnost - stoji u najavi.

b6dc7f6933950e74265a31f4888b1869.jpg?v=2

Za sudjelovanje u Klubu smijeha potrebno se udobno obući, ponijeti dekicu ili karimat, bilježnicu i olovku i deblje čarape, jer vježba se u čarapama, poručuju organizatori.

Organizatori naglašavaju kako je cilj ove kampanje koja se po prvi put provodi u Varaždinu približiti i uključiti djecu i mlade s teškoćama u razvoju u puni život zajednice, odnosno građane Varaždina upoznati i približiti djeci i mladima s poteškoćama u razvoju.

Glavnu ulogu u promotivnom spotu kampanje ima varaždinski glumac Jan Kerekeš.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video