Vijesti / Društvo

ZABAVA I ZNANJE

KVIZNA SRIJEDA BY DARAC U drugom kolu najbolja ekipa Grimsby FC, na postolju i PIMP Ekipa te Glorius Basterdsi

KVIZNA SRIJEDA BY DARAC U drugom kolu najbolja ekipa Grimsby FC, na postolju i PIMP Ekipa te Glorius Basterdsi
Varaždinski.hr

Osnovna zamisao kreatora je da kviz bude dostupan svima kroz pristupačna, zanimljiva i pikantna pitanja.

Drugo kolo četvrte sezone Kvizne Srijede by Darac održano je jučer, 22. svibnja. U krcatoj Medinoj Škrinji najboljima su se pokazali Grimsby FC, dok su se na postolju još našli PIMP Ekipa i Glorius Basterdsi. Svoju prvu titulu u Kupu je uzela ekipa Kamen Ingrada.

Kviz se održava svaka dva tjedna u Medinoj Škrinji uz slogan 'Zabava, zajebancija i nešto malo znanja'. Osnovna zamisao kreatora je da kviz bude dostupan svima kroz pristupačna, zanimljiva i pikantna pitanja.

ZABAVA I ZNANJE Velik interes za Kviznu srijedu u Medinoj Škrinji Kvizna srijeda 22.5.2019., Medina škrinja

Asortiman pitanja je šarolik, pa se tako mogu naći klasična, audio, slikovna, glasovna pitanja i pitanja s ponuđenim odgovorima.

Koncept natjecanja je da se svakih 5 kvizova zbraja u zasebnu cjelinu te se shodno rezultatu nagrađuje pobjednik. Također svako izdanje nosi nagrade za najbolje 3 ekipe, ali i predzadnju.

Kako bi cijela priča dobila na atraktivnosti, u sklopu kviza se odigrava i Kup Kvizne srijede. Popularni Kotač sreće odabire koje će četiri ekipe zaigrati Kup. Prvi krug kviza nam donosi dva polufinalna meča, dok u drugom kolu kviza pobjednici igraju svoje međusobno finale. Medina Škrinja također se pobrinula da i pobjednik Kupa dobije pripadajuću nagradu.

Sljedeći tjedan se održava Specijalno izdanje kviza posvećeno nogometnoj Ligi prvaka.

- Ako si ljubitelj nogometa, onda obavezno provjeri svoje znanje ususret subotnjem finalu. Za dva tjedna se održava regularno treće kolo lige. Svoje ekipe možete prijavljivati na Facebook stranicu Kvizna Večer by Darac - poručuju organizatori.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video