Vijesti / Društvo

JESTE LI JE VIDJELI?

NESTALA I dalje traje potraga za Paulinom Perkušić (16) iz Gornjeg Kućana

NESTALA I dalje traje potraga za Paulinom Perkušić (16) iz Gornjeg Kućana
Nestali.hr, Ilustracija

- Teško je dignuti ruke od svog djeteta. Posvojili smo ju u najboljoj namjeri da i njoj i nama život bude što ljepši, ispunjen ljubavlju i srećom...

I dalje se traga za 16-godišnjom Paulinom Perkušić iz Gornjeg Kućana koja se 12. svibnja oko 5.30 sati udaljila s adrese prebivališta u nepoznato, stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Paulina je rođena 21. travnja 2003. godine, visoka je 165 cm, crne kose, smeđih očiju, a ovo nije prvi put da je otišla od kuće. 

Vezana vijest:

Paulina Perkušić NESTALA JESTE LI JE VIDJELI? Nestala 16-godišnja Paulina Perkušić iz Gornjeg Kućana, roditelji mole za pomoć

Osim policije, za njom intenzivno tragaju njezini roditelji, a majka Nikolina na Facebooku je zamolila za pomoć, ali se i osvrnula na situaciju.

- Paulina je već više puta pobjegla od doma i mi kao roditelji ne možemo utjecati na to. Odgajamo ju najbolje što znamo, a da smo savršeni, daleko od toga. Već odavno smo tražili pomoć od policije, centra, psihologa, no ni to nije urodilo plodom - napisala je.

- Teško je dignuti ruke od svog djeteta. Posvojili smo ju u najboljoj namjeri da i njoj i nama život bude što ljepši, ispunjen ljubavlju i srećom, ali život piše svoju priču - smatra majka, dodavši apel:

- Molim sve koji nisu empatični da ignoriraju objave vezane uz našu kćer i ostave prostora za korisne informacije. Hvala! - rekla je.

Sve koji imaju kakve korisne informacije mogu im javiti na broj 095 330 0103, a obavijestiti možete i najbližu policijsku postaju ili nazvati na broj 192.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!