Vijesti / Društvo

DOBRE VIJESTI

'DA KUĆA POSTANE DOM' Akcija obnove kuće za sestre Majhen u punom jeku

'DA KUĆA POSTANE DOM' Akcija obnove kuće za sestre Majhen u punom jeku
Facebook

Mihaela, Klementina, Barbara i Lucija Majhen ostale su bez roditelja i bliskih članova obitelji, a trenutno su smještene u dvije udomiteljske obitelji.

Krajem ožujka započela je humanitarna akcija 'Da kuća postane dom' čiji je cilj obnova kuće u Novakovcu pored Varaždina u kojoj bi živjele četiri sestre.

Mihaela, Klementina, Barbara i Lucija Majhen ostale su bez roditelja i bliskih članova obitelji, a trenutno su smještene u dvije udomiteljske obitelji. Najmlađoj sestri je 12, a najstarijoj tek 17 godina.

Vezana vijest:

Sestre Majhen Tragedija sestara POČELA OBNOVA Sestre Majhen uskoro će dobiti novi dom, krenuli su radovi na kući

- Akcija je trenutno u punom jeku zahvaljujući svima koji su se uključili, bilo donacijom financijski sredstva, materijala ili pak izvođenjem radova.

Djelatnici Elektro S Elekteoinstalacije postavili su novu elektroinstalaciju, Ivica Zdelar i Meteor trgovina rade na vodoinstalaterskim i plinoinatalaterskim radovima. Dimnjaci Zebec postavili su potreban dimnjak.

Zidari odrađuju svoj dio posla, postavlja se PVC vanjska stolarija, sestre Majhen sa svojom ekipom mladih sudjeluju u čišćenju i planiranju. U svemu pomaže i promotor Jan Kerekeš.

Hvala svima koji sudjeluju, koji su se uključili i koji će se još uključiti - stoji u Facebook objavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video