Vijesti / Sport

HUMANITARNO

LIONS OPEN U subotu 30. ožujka treći Humanitarni badminton turnir u TTS-u

LIONS OPEN U subotu 30. ožujka treći Humanitarni badminton turnir u TTS-u
Varaždinski.hr

Pomozite prikupiti financijska sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge 'Nova budućnost'.

New Century Lions Club 'Varaždin Millennium', osnovan u Varaždinu 2004. godine, u sklopu svojih brojnih aktivnosti humanitarnog karaktera u suorganizaciji sa Badminton klubom Marlex iz Varaždina organizira u subotu, 30. ožujka, po treći humanitarni badminton turnir pod nazivom  'Humanitarni Lions Opet Badminton turnir 2019'.

Humanitarni turnir održat će se u Varaždinu u Sportskom centru TTS s početkom u 9 sati, kada i počinju prijave. Kotizacija za igru iznosi 100 kn.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge 'Nova budućnost' koja djeluje na području grada Varaždina.

Udruga u Varaždinu trenutno brine o 9 korisnika, a prikupljena sredstva iskoristit će za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje kupaonice, zamjena pločica u objektu, a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika.

- Ukoliko se možete uključiti na bilo koji način od srca zahvaljujemo, donacije je moguće uplatiti na račun IBAN: HR0623400091510994147 otvorenom kod Privredne banke Zagreb s naznakom 'LIONS OPEN BADMINTON TURNIR', broj humanitarne akcije: VŽ-HA/SPSOS-19-5. Uplate možete izvršiti zaključno s 15. travnja kada zatvaramo akciju - stoji u najavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video