Vijesti / Društvo

Od Varaždina do Novog Zelanda

PUSTOLOVINE TOMICE KRISTIĆA Na svom putovanju pronašao životnu družicu, zaručili se u Australiji

PUSTOLOVINE TOMICE KRISTIĆA Na svom putovanju pronašao životnu družicu, zaručili se u Australiji
Facebook Tomica Kristic - Journey to Middle-earth

U brojnim stečenim poznanstvima i prijateljstvima na svom životnom putovanju, jedno je ipak bilo posebno.

Pustolov iz Vidovca Tomica Kristić na putovanju do Novog Zelanda nalazi se već više od tri godine.

Još tamo davne 2015. krenuo je s varaždinskog Korza na put dalek desetke tisuća kilometara. Otišao je samo s nekoliko tisuća kuna u džepu, a dobar dio puta prešao je autostopom. Trenutno se nalazi u Australiji.

Vezana vijest:

Tomica Kristić Životno putovanje AVANTURE PUSTOLOVA Tomica Kristić: 'Na putu sam više od tri godine, obišao sam 200 azijskih gradova, a u proljeće iz Australije krećem na Novi Zeland'

Kroz Europu i Aziju doživio je brojne pustolovine i stekao poznanstva, što nam je iscrpno ispričao u intervjuu s početka ove godine.

U brojnim stečenim poznanstvima i prijateljstvima, jedno je ipak bilo posebno.

Kako je Kristić priznao i započeo objavu na svom Facebook profilu, 'bila jednom jedna cura, duge crne kose, predivnog lica, velikih crvenih usana, kosih očiju, vitkog tijeka, istraživačkog duha, buntovnik u duši, po prirodi malo drugačije nego sve njezine prijateljice…', napisao je.

Susreli su se u Rajasthanu, u 'plavom gradu' Jodhpuru. Odmah su postali prijatelji, ali ih je putovanje razdvojilo. Kristić je nekoliko mjeseci kasnije došao u njenu državu, zavolio je curu, ostao 'na jednom mjestu' duže od predviđenog. Nakon što je vidio da bez nje putovanje ne može nastaviti, zajedno su krenuli dalje.

Zadnjih godinu dana putuju zajedno – u Australiji se dogodilo ono što je i samom pustolovu bilo nezamislivo. Izvadio je prsten i pitao ju značajno pitanje. Ona je pristala.

Putovanje sada nastavljaju kao zaručnici.

Cijelu priču o njima možete pročitati ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video