Vijesti / Društvo

SVEČANOST

Redovni izvještaj UDVDR-a Petrijanec: Podijeljene zahvalnice i predstavljen financijski plan za 2019. godinu

Redovni izvještaj UDVDR-a Petrijanec: Podijeljene zahvalnice i predstavljen financijski plan za 2019. godinu
Općina Patrijanec

Druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

Održan je redovni Izvještajni Sabor UDVDR-a Kluba Petrijanec u Društvenom domu u Petrijancu.

Predsjednik Stjepan Jovan pozdravio je sve nazočne te im se zahvalio na odazivu. Među gostima bio je i načelnik općine Željko Posavec kao i ravnateljica OŠ Petrijanec Valerija Paljak te učiteljice Andreja Martinčević, Željka Rabuzin i Branka Pentić sa III. OŠ Varaždin.

Predsjednik i članovi tijela podnijeli su svoja izvješća kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu.

Načelnik Općine Petrijanec pozdravio je nazočne i pohvalio rad udruge branitelja kao i suradnju sa općinom, kao i udrugama koje djeluju na području općine Petrijanec te istaknuo kako se nada takvoj suradnji i u nadolazećoj godini te da će Udruga i dalje imati potporu Općine kako bi mogli uspješno djelovati i izvršiti svoj plan rada za 2019.-u godinu.

Nazočnima se obratio predsjednik županijske podružnice Branko Družinić te Predsjednik Ogranka Varaždin Krasnodar Kišur koji je pohvalio rad udruge kao i suradnju u projektu Promicanja istine o Domovinskom ratu.

Za stručnu pomoć i suradnju sa školama domaćini su uručili zahvalnice ravnateljicama i učiteljicama i učitelju sa kojima udruga uspješno provodi projekt 'Promicanje istine o Domovinskom ratu'.

Udruga 'Petranjski Kurent' dodjelila je zahvalnicu članovima UDVDR Kluba Petrijanec za pomoć u provedbi 'Petranjskog fašnika'. Druženje se nastavilo uz prigodni domjenak.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!