Vijesti / Društvo

RADIONICA

FOTO U Varaždinskim Toplicama održana radionica na temu razvojne strategije Grada do 2020. godine

FOTO U Varaždinskim Toplicama održana radionica na temu razvojne strategije Grada do 2020. godine
Grad Varaždinske Toplice

Cilj radionica bio je uključivanje svih zainteresiranih strana u utvrđivanje željenog smjera razvoja Varaždinskih Toplica.

U četvrtak, 14. ožujka, u Gradskoj vijećnici u Varaždinskim Toplicama održana je radionica na temu izmjene i dopune strateškog dokumenta 'Strategija razvoja Grada Varaždinske Toplice za razdoblje 2015.-2020.'

Tom su prigodom zainteresiranim građanima i gospodarstvenicima prezentirane analize stanja vezanih uz gospodarstvo te informacije o mogućnostima financiranja gospodarskih projekata putem fondova Europske unije.

S obzirom da strategija razvoja Varaždinskih Toplica predstavlja temeljni dokument za prijavu na europske fondove, građani i druge zainteresirane strane moraju dobiti jasnu sliku o tome kako će izgledati društveno-gospodarsko stanje Grada u razdoblju do 2020. godine.

Cilj radionica bio je uključivanje svih zainteresiranih strana u utvrđivanje željenog smjera razvoja Varaždinskih Toplica. Izmjene i dopune ovog strateškog plana te komunikacija sa zainteresiranom javnošću poslužit će i kao temelj za pripremu strategije za novo razdoblje nakon 2020. godine.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!