Vijesti / Društvo

KAO NEKAD

29 GODINA WHITE STONESA 'Danas kao da smo se vratili u vrijeme kad je cijeli grad disao za jedan klub'

29 GODINA WHITE STONESA 'Danas kao da smo se vratili u vrijeme kad je cijeli grad disao za jedan klub'
Denis Vlašić

U vrijeme prilično velike razjedinjenosti i apatije koja se vješto poput najsitnije prašine uvukla u sve pore našeg brzo opadajućeg društva, ovakve akcije su prava satisfakcija...

Nakon par tjedana nabrijavanja vjerni Varteksovi navijači, White Stonesi, danas su odradili finalno slavlje na gostujućem terenu NK Nedelišća.

Prekrasna tribina i ljubazni domaćini, uz prilično zahvalno vrijeme, bili su zaslužni za dobro odrađen posao u manirama nekih prošlih vremena kojih se s nostalgijom rado prisjećamo.

Vezana vijest:

NK Varteks, NK Nedelišće, White Stonesi slave 29. rođendan LOKALNI DERBI MŽNL U derbiju kola blijedi Varteks poražen na otvaranju polusezone u Nedelišću

Stonesi su na gostovanje krenuli sa stadiona Varteks u 'karuselu', legendarnoj automobilskoj koloni potpomognutoj zastavama i trubama. Iako u čudu, građani koji su se u to vrijeme zatekli na cestama ispratili su navijače s osmijehom na licu, a najviše su uživala mala djeca kojima je ovo prilično strana pojava.

Prvo poluvrijeme slavljenici su se zagrijavali na šanku uz gušt međusobnog druženja nakon dugotrajne zimske stanke, dok je u drugome pala koreografija i glasno navijanje popraćeno bubnjem.

U vrijeme prilično velike razjedinjenosti i apatije, koja se vješto poput najsitnije prašine uvukla u sve pore našeg brzo opadajućeg društva, ovakve akcije su prava satisfakcija za sve one koji su prošli navijačke devedesete i vremena kada je cijeli grad disao za jedan klub.

White Stonesi proslavili 29. rođendan White Stonesi proslavili 29. rođendan

Naravno, za održavanje imena grupe danas su najzaslužnije mlađe generacije koje odrađuju logistiku i tako se brinu za očuvanje ovog poznatog imena u navijačkome svijetu Hrvatske.

Uspavani igrači nisu uspjeli dečkima pokloniti rođendansku pobjedu, no danas je ipak bila najbitnija proslava uz druženje, grah, pivicu i pokoju dogodovštinu iz najboljih dana skupine.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video