Vijesti / Društvo

EU PROJEKT

Edukacija pod nazivom 'Poslovno planiranje' 19. i 22. veljače u Županijskoj komori Varaždin

Edukacija pod nazivom 'Poslovno planiranje' 19. i 22. veljače u Županijskoj komori Varaždin
Grad Ivanec

- Ovakva vrsta edukacije je oblik ulaganja u ljudske resurse, poboljšanje poslovnih kompetencija i vlasnika i zaposlenika tvrtke te je dio neophodnog cjeloživotnog učenja - kažu organizatori.

U sklopu EU projekta 'Pružanje visokokvalitetnih usluga za mala i srednja poduzeća' (MSP) putem poduzetničkog centra - Poslovne zone Ivanec svi zainteresirani poduzetnici i obrtnici pozvani su da se ovog mjeseca odazovu besplatnoj dvodnevnoj edukaciji koja će se održati u prostorijama HGK Varaždin. 

Edukacija pod nazivom 'Poslovno planiranje' održat će se u utorak, 19. veljače, i u petak, 22. veljače, u HGK - Županijskoj komori Varaždin.

- Naglašavamo da su sadržaj i program edukacije posebno namijenjeni poduzetnicima početnicima i start up tvrtkama. Sudionici nemaju nikakvih financijskih obveza. Navedena edukacija još je jedna od aktivnosti koje Poslovna zona Ivanec d.o.o. organizira uz potporu i u partnerstvu s HGK Varaždin - stoji u najavi.

Ovakva vrsta edukacije je oblik ulaganja u ljudske resurse, poboljšanje poslovnih kompetencija i vlasnika i zaposlenika tvrtke te je dio neophodnog cjeloživotnog učenja.

Ukupna vrijednost predmetnog projekta u sklopu kojeg se održava i navedena edukacija je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna iz EU fondova.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!