Vijesti / Društvo

Prikupljene donacije

HUMANITARNA AKCIJA Rotaract Varaždin donirao udruge 'Zipka' i 'Kuća mogućnosti'

HUMANITARNA AKCIJA Rotaract Varaždin donirao udruge 'Zipka' i 'Kuća mogućnosti'
Rotaract Varaždin

Prikupljenim sredstvima uspjeli su donirati stolno računalo, laptop i televizor dvjema udrugama.

Rotaract Varaždin i ove je godine u najradosnije doba, ono blagdansko, organizirao karaoke s humanitarnim predznakom. Karaoke show organiziran je 29. prosinca 2018. godine u Medinoj škrinji, a sada su donacije uručene udrugama.

Prikupljale su se donacije u iznosu od 10 i 20 kuna, a u suradnji sa sponzorima, podijeljene su nagrade za najbolje pjevače i simpatičnost.

Također, svaka osoba koja je bila dovoljno odvažna da uzme mikrofon u ruke bila je nagrađena alkoholnih pićem doniranim od strane domaćina.

Rotaract zahvaljuje svima koji su se uključili u akciju, od onih koji su prezentirali svoje pjevačke sposobnosti pa do tvrtka ALPHA-M računala, Flor d.o.o. i Oprema d.d. te svim varaždinskim Rotary klubovima koji su podržali ovu akciju – Rotary Club Varaždin, Rotary Club Varaždi 1811 i Rotary Club Varaždin Jug.

Prikupljenim sredstvima uspjeli su donirati stolno računalo, laptop i televizor dvjema udrugama: udruzi 'Zipka' koja udomljuje djecu i mlade Varaždinske županije te udruzi 'Kuća mogućnosti' koaj se bavi zbrinjavanjem mladih koji izlaze iz sustava socijalne skrbi uz program mentorstva s ciljem osamostaljenja.

Predmetne su donacije udrugama uručili krajem siječnja i tako im je uljepšan najtmurniji mjesec u godini.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!