Vijesti / Društvo

DOBRO DJELO

HUMANITARNA AKCIJA Mladež HDZ-a donirala drva za ogrjev obitelji u Ludbregu

HUMANITARNA AKCIJA Mladež HDZ-a donirala drva za ogrjev obitelji u Ludbregu
HDZ Varaždinske županije

Mlade snage HDZ-a donirale su 20 kubika drva za ogrjev jednoj ludbreškoj obitelji u teškoj materijalnoj situaciji.

Članovi mladeži Hrvatske demokratske zajednice grada Varaždina i Varaždinske županije organizirali su još jednu akciju čiji je cilj pomoći potrebitima, a ovoga su im se puta pridružili članovi ludbreške Mladeži HDZ-a.

Svi zajedno prikupili su 20 kubika drva za ogrjev te ih donirali jednoj ludbreškoj obitelji u teškoj materijalnoj situaciji.

- Teško je kad čovjek svojoj obitelji ne može pružiti najosnovnije, a ono što bi svatko od nas trebao imati je topli dom. No, kad netko ne može sam, trebamo priskočiti i pomoći - rekao je Sven Bunta, predsjednik Mladeži HDZ-a grada Varaždina.

5603ad51ccab6a0cb632468fbe2f8c6e.jpg?v=1Tin Jurak, predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije istaknuo je kako su mladi iz HDZ-a brzo reagirali kad su doznali da je obitelji u Ludbregu potrebna pomoć.

- Nismo dugo razmišljali, sve smo brzo organizirali i svi zajedno učinili sve što je u našoj moći kako bi što prije osigurali drva ovoj obitelji i oslobodili ih bar te brige. Zima još nije gotova, bit će još minusa, ali ovoj obitelji više neće biti hladno - rekao Ivan Salopek, predsjednik Odbora za mlade i demografiju HDZ-a Varaždinske županije, ističe da su svi članovi mladeži ove stranke uvijek spremni pružiti ruku onima kojima je potrebna pomoć.

- Solidarnost i plemenitost odlike su koje bi trebali imati svi. Drago mi je da su mladi u HDZ-u upravo takvi, nesebični, socijalno osviješteni, uvijek voljni pomoći ljudima u potrebi. Ovakvih i sličnih akcija bit će još - to smo zacrtali našim programom i to ćemo i ostvariti - poručio je Salopek.

117dd4b873d90ff87f63f928c389cd58.jpg?v=1

9dae0fd3de6266c0a9b96e8c21f25437.jpg?v=1

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!