Vijesti / Društvo

UVREDE I TUŽBE

UVREDE I TUŽBE 'Nabijem na k.... direktoricu Turističkog ureda!' Zbog ovakvih objava glazbeniku Vinku Puclinu pisali odvjetnici Jelene Toth

UVREDE I TUŽBE 'Nabijem na k.... direktoricu Turističkog ureda!' Zbog ovakvih objava glazbeniku Vinku Puclinu pisali odvjetnici Jelene Toth
Varaždinski.hr

'Ove objave se nedvojbeno odnose na Vaše nezadovoljstvo što ne nastupate na manifestacijama koje organizira Turistička zajednica ', tumače odvjetnici Puclinove objave.

Varaždinski glazbenik Vinko Puclin, poznat, između ostalog, kao frontmen sastava Vinko & Milicija, primio je ovih dana pismo od odvjetničkog ureda Brlečić & partneri. Razlog dopisa su njegove objave na društvenim mrežama, a odvjetnici su mu se obratili u ime Jelene Toth, direktorice Turističke zajednice Grada Varaždina.

Puclin je, navode odvjetnici, u tri navrata tijekom prosinca na svojoj Facebook stranici objavio sadržaj koji prelazi granicu 'konstruktivne kritike'. 

Tako je Puclin 3. prosinca napisao: 'Nabijem na k.... Lidiju Bačić, pardon direktoricu Turističkog ureda!!!', 5. prosinca je napisao: 'Upravo sam  direktoricu Turističke zajednice nabio na k....', a 6. prosinca objavio je da bi za njega ta 'radnja' bila lakša da je 'saborski zastupnik ili nogometni trener'. (Točkice u vulgarizmima intervencija su novinara, Puclin je napisao punu riječ).

- Ove objave se nedvojbeno odnose na Jelenu Toth kao direktoricu Turističke zajednice Grada Varaždina te na Vaše nezadovoljstvo što ne nastupate na manifestacijama koje organizira Turistička zajednica Grada Varaždina na čelu s Jelenom Toth - stoji u odvjetničkom dopisu u kojem se Puclina upozorava na inkriminiranost navedenih izjava.

Pismo odvjetničkog ureda Puclin je javno objavio na svojem Facebook profilu.

16dec6e1b8349f6f316114b548df650c.jpg?v=1

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video