Vijesti / Društvo

VEOMA VRIJEDNA INVESTICIJA

VARAŽDINSKA BOLNICA Završila energetska obnova sedam objekata - projekt vrijedan 83,5 milijuna kuna

VARAŽDINSKA BOLNICA Završila energetska obnova sedam objekata - projekt vrijedan 83,5 milijuna kuna
Varaždinski.hr

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost izdvojio je 24 milijuna kuna za sufinanciranje provedbe, a ostatak sredstava Prvo plinarsko društvo, pružatelj energetske obnove...

U Općoj bolnici Varaždin završena je energetska obnova sedam objekata. Projekt 'Pružanje energetske usluge u svrhu poboljšanja energetske učinkovitosti skupa zgrada Opće bolnice Varaždin' vrijedan je 83,5 milijuna kuna, a odvija se u sklopu Programa energetske obnove zgrada javnog sektora.

Riječ je o najvećoj investiciji u javne objekte u zadnjih 30-ak godina u Varaždinskoj županiji zahvaljujući kojoj su zgrade Kirurgije, Interne, Neurologije, Kuhinje, Ljekarne, Logopedije i Praonice dobile novi izgled te postale energetski učinkoviti objekti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Opća bolnica Varaždin i Varaždinska županija nisu morale osigurati sredstva budući da će se ulaganje vraćati sljedećih 14 godina iz ušteda na energentima.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost izdvojio je 24 milijuna kuna za sufinanciranje provedbe, a ostatak sredstava Prvo plinarsko društvo, pružatelj energetske obnove koje je odabrano putem postupka javne nabave - javljaju iz Županije.

U srijedu, 16. siječnja, župan Radimir Čačić i ravnatelj OBV-a dr. Nenad Kudelić sa suradnicima obići upočeti ispred zgrade Kirurgije, a završiti ispred zgrade Interne.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video