Vijesti / Društvo

POZIV GRAĐANIMA

PARKING U ZAGREBAČKOJ 'U planu je napraviti dodatnih 45 parkirnih mjesta, a na sastanku u srijedu građani mogu iznijeti svoje prijedloge'

PARKING U ZAGREBAČKOJ 'U planu je napraviti dodatnih 45 parkirnih mjesta, a na sastanku u srijedu građani mogu iznijeti svoje prijedloge'
Google karte

Korisna informacija za građane stambenih zgrada u Zagrebačkoj 13, 15, 17, 19, Kozarčeva 2 i Prešernova 2 u Varaždinu.

Grad Varaždin obavještava građane stambenih zgrada u Zagrebačkoj 13, 15, 17, 19, Kozarčeva 2 i Prešernova 2, koji koriste parkiralište između Zagrebačke i Prešernove ulice, da će se sastanak o proširenju parkirališta kao i o načinu budućega korištenja parkirališta održati u sportskoj dvorani Druge osnovne škole u srijedu, 16. siječnja, u 17 sati.

- Molimo građane koji su zainteresirani za korištenje toga parkirališta da se odazovu pozivu. Sastanku će prisustvovati gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok s privremenim pročelnikom Upravnoga odjela za komunalne poslove Robertom Krajcerom i projektantima proširenja parkirališta - stoji u pozivu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradonačelnik je dodao i sljedeće:

- Želja nam je napraviti još 45 parkirnih mjesta, a i stanari sami žele da se to stavi pod mogućnost zatvorenog parkirališta uz naplatu. Pozivam stoga sve stanare tih zgrada da dođu na sastanak kako bismo dobili njihovu suglasnost. Ideja je da uvedemo čuvani oblik parkinga čiji bi dio išao pod naplatu, a za građane bi cijena usluge održavanja parkinga bila minimalna.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video