Vijesti / Društvo

ZIMSKI SPUST

NEKA RIJEKE TEKU Prijavite se na 11. Zimski spust rijekom Dravom koji će se održati 19. siječnja

NEKA RIJEKE TEKU Prijavite se na 11. Zimski spust rijekom Dravom koji će se održati 19. siječnja
Rafting klub Matis

Cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije...

U subotu, 19. siječnja, održat će se 11. Zimski spust rijekom Dravom uz slogan 'Neka rijeke teku'.

Okupljanje je u 9 sati kod prostorija kluba (dravski bazeni).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao što i sam slogan 'Neka rijeke teku!' kaže, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane prijatelje prirode i one željne novih avantura da dođu na već tradicionalni, jedanesti po redu, Zimski spust.

- Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok za sve one koji ne raspolažu istima organizator je osigurao određeni broj čamaca. Broj mjesta je ograničen stoga požurite sa Vašom prijavom - naglašavaju organizatori.

Plan i program za sve sudionike je sljedeći:

Okupljanje sudionika je u nedjelju, 19. siječanj, u 9 sati kod prostorija kluba (Izletište Drava/ dravski bazeni), odakle se organiziranim prijevozom kreće prema Svibovcu Podravskom, nakon čega slijedi spust rijekom Dravom. Predviđeni dolazak u klub je oko 15 sati, gdje je uz okrijepu predviđen i nastavak ugodnog druženja.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem e-maila: [email protected].

d8ca1dc1327319a810dfb6937cf9aa5d.jpg?v=8

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video