Vijesti / Društvo

PROJEKT

LEPOGLAVA Projektna prijava Tehnološkog centra drvne industrije prošla administrativnu provjeru

LEPOGLAVA Projektna prijava Tehnološkog centra drvne industrije prošla administrativnu provjeru
Grad Lepoglava

Da se podsjetimo, Tehnološki projekt drvne industrije u Lepoglavi na pozivni je natječaj Ministarstva gospodarstva 'Podrška razvoju Centara kompetencija', na koji su već ranije provedenom selekcijom i odabirom najkvalitetnijih pravo prijave stekla 34 projekta, prijavljen 22. studenog 2017. godine...

Nakon više od godinu dana čekanja, 11. prosinca u Lepoglavu je stigla obavijest Središnje agencije za financiranje i ugovaranje (SAFU) da projekt Tehnološkog centra drven industrije u Lepoglavi zadovoljava sve administrativne kriterija Natječaja Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, Poziv KK.01.2.2.03 'Podrška razvoju Centara kompetencija'.

Da se podsjetimo, Tehnološki projekt drvne industrije u Lepoglavi na pozivni je natječaj Ministarstva gospodarstva 'Podrška razvoju Centara kompetencija', na koji su već ranije provedenom selekcijom i odabirom najkvalitetnijih pravo prijave stekla 34 projekta, prijavljen 22. studenog 2017. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukupna vrijednost projekta kojim se u Lepoglava planira izgraditi i otvoriti centar kompetencija drvne industrije za podizanje konkurentnosti drvne industrije, ne samo Sjeverozapadne već cijele Hrvatske na globalnom tržištu, je 88.378.921,98 kuna.

Projekt obuhvaća izgradnju novog objekta u Lepoglavi s prostorom za ispitivanje proizvoda tijekom proizvodnog procesa, radionicom za razvoj prototipa s tehnološkom opremom, konferencijskom dvoranom, demonstracijskim, uredskim i tehničkim prostorima, sušarom ukupnog kapaciteta 60 m³ te skladištima gotovih proizvoda i repromaterijala.

O složenosti projekta svjedoči i sama činjenica da se na informaciju koja je stigla u Lepoglavu čekalo više od godinu dana te je indikativno trajanje cjelokupnog postupka sa 120 dana produženo za dodatnih 300 dana odobrenjem upravljačkog tijela - Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video