Vijesti / Društvo

DARIVANJE

Trnovec Bartolovečki: Sveti Nikola posjetio mališane u dječjim vrtićima i darovao im slatke poklone

Trnovec Bartolovečki: Sveti Nikola posjetio mališane u dječjim vrtićima i darovao im slatke poklone
Općina Trnovec Bartolovečki

Slatke poklone s bojankama i slikovnicama dobili mališani u dječjim vrtićima, a za ostalu djecu s područja općine podjela poklona najavljena je za subotu, 8. prosinca, u dvorani Osnovne škole u Šemovcu...

Općina Trnovec Bartolovečki tradicionalno na Nikolinje daruje najmlađe stanovnike općine. Tako je bilo i ove godine pa su na sam blagdan svetog Nikole, u četvrtak, 6. prosinca, slatke poklone s bojankama i slikovnicama dobili mališani u dječjim vrtićima, a za ostalu djecu s područja općine podjela poklona najavljena je za subotu, 8. prosinca, u dvorani Osnovne škole u Šemovcu.

Poklon je djeci sa svetim Nikolom uručio načelnik Općine Zvonko Šamec koji je istaknuo da je briga o djeci i mladima jedan od prioriteta općinske uprave, od naknada za novorođene, sufinanciranja vrtića te programa u osnovnoj školi do stipendija.

- Mi o najmlađima brinemo kroz cijelu godinu, ali sad je predblagdansko vrijeme i Sveti Nikola, pa mi već tradicionalno tim povodom darujemo svu djecu na području cijele naše općine. Niti jedno dijete nije ostalo bez svog poklona, svi su obuhvaćeni darivanjem - izjavio je načelnik Šamec nakon uručivanja poklona djeci.
Općina Trnovec Bartolovečki pripremila je 500-injak poklona za najmlađe.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!