Vijesti / Društvo

NACIONALNA KONFERENCIJA

Održana AIESEC konferencija u Vinkovcima: Prisustvovali delagati iz Osijeka, Zagreba, Varaždina, Rijeke i Splita

Održana AIESEC konferencija u Vinkovcima: Prisustvovali delagati iz Osijeka, Zagreba, Varaždina, Rijeke i Splita
AIESEC konferencija

Tema o kojoj se raspravlja, je među ostalima, i realnost te problemi u Hrvatskoj, kako se oni mogu riješiti te na koji način svi možemo pozitivno utjecati na svoje zajednice...

Svake godine u studenom, održava se nacionalna konferencija AIESEC-a u Hrvatskoj.

Na ovogodišnoj, koja se održavala u hotelu Slavonija u Vinkovcima, pristustvovali su delegati iz svih lokalnih odbora AIESEC-a u Hrvatskoj: Osijeka, Zagreba, Varaždina, Rijeke i Splita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

AIESEC u Varaždinu su na konferenciji predstavljale članice izvršnog odbora: Anamarija Igrec, Rea Todorović i Laura Vlašić. Na nacionalnoj konferenciji, koja traje 4 dana, odvija se niz zanimljivih i edukativnih predavanja i radionica na kojima mladi imaju priliku razvijati svoje liderske vještine.

Tema o kojoj se raspravlja, je među ostalima, i realnost te problemi u Hrvatskoj, kako se oni mogu riješiti te na koji način svi možemo pozitivno utjecati na svoje zajednice.

AIESEC je međunarodna volonterska organizacija mladih, aktivna u preko 120 zemalja. Cilj organizacije je razviti liderske vještine kod mladih putem volonterskih i stručnih razmjena, učenjem o drugim kulturama i brisanjem predrasuda među ljudima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video