Vijesti / Društvo

PROMJENA VREMENA

PRIPREMITE KAPUTE! Stiže zahladnjenje, a snježne pahulje moguće u središnjoj Hrvatskoj

PRIPREMITE KAPUTE! Stiže zahladnjenje, a snježne pahulje moguće u središnjoj Hrvatskoj
Varazdinski.hr

Toplom je vremenu izgleda došao kraj. Još danas uživajte u iznadprosječno visokim temperaturama za ovaj dio godine jer već od sutra stiže zahladnjenje.

- Od sutra pa nadalje svakim danom temperatura će se postepeno spuštati, a očekuju nas jednoznamenkasti brojevi. U roku od pet do šest dana dogodit će se promjena vremena, a minusi se očekuju od idućeg tjedna - objasnila je meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar, piše tportal.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najavljuje kako dolazi suho zahladnjenje, što znači da neće biti kiše, a ne bi trebalo biti ni magle jer će puhati sjeverac, što će dati dodatni osjećaj hladnoće te će biti dosta oblačno. Pasti će i snijeg, no početkom idućega tjedna i to u gorskim područjima, što i nije ništa neobično za ovaj dio godine.

Prema HRT-ovoj prognozi, srijeda će biti sunčana, no puno hladnija i vjetrovitija, a već od četvrtka bit će još svježije. Ostali dani u unutrašnjosti bit će sve svježiji, ali će se i dalje zadržati većinom suho te barem djelomice sunčano, uz mjestimičnu maglu, a u dane vikenda i jutarnji mraz. Bit će i vjetrovito, osobito prema kraju tjedna, pa će se uz umjeren sjeveroistočnjak činiti još hladnije.

Prevladavat će sunčano, no bit će postupno sve svježije. Prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, susnježice i snijega bit će početkom tjedna i u središnjoj Hrvatskoj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video