Vijesti / Društvo

POVLAČENJE PROIZVODA

NE KONZUMIRAJTE! Trgovački lanac dm s tržišta povlači proizvod, evo koji

NE KONZUMIRAJTE! Trgovački lanac dm s tržišta povlači proizvod, evo koji
PR foto

U pojedinim pakiranjima proizvođač je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona, koji nisu sastavni dio proizvoda...

Trgovački lanac dm obavještava javnost kako je iz predostrožnosti povukao proizvod dmBio pločica kokos/tamna čokolada, 40 g s rokom trajanja 17. travnja 2019. U pojedinim pakiranjima proizvođač je utvrdio prisutnost dijelova četki za čišćenje proizvodnog pogona, koji nisu sastavni dio proizvoda.

c2a1bf5d347c2f82925f9cee16af150b.jpg?v=2

Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17. travnja 2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U slučaju da ste kupili proizvod, molimo Vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će Vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa.

dm ovim putem izvješćuje javnost o povlačenju i opozivu proizvoda s ciljem da osigura najvišu sigurnost proizvoda i kupaca u svojim prodavaonicama, te se ispričava kupcima zbog situacije i mogućih neugodnosti - stoji na njihovim službenim stranicama.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video