Vijesti / Društvo

Odlazak fotografskog majstora

IN MEMORIAM Preminuo poznati varaždinski fotograf Viktor Plavec

IN MEMORIAM Preminuo poznati varaždinski fotograf Viktor Plavec
Marko Jurinec/PIXSELL

Viktor Plavec može se nazvati jednom od ikona i simbola Varaždina, prepoznatljivog stila odijevanja, kojim je uvijek reflektirao i evocirao neka prošla vremena.

Poznati varaždinski fotograf Viktor Plavec, vlasnik fotografske radnje u centru grada i nekadašnji boksački sudac, preminuo je danas u 84. godini života od zastoja srca.

Od svoje mladosti pokazivao je interes za fotografiju, a postao je pasionirani kolekcionar starih fotoaparata. Tijekom godina života bio je aktivan u sportu, ponajprije u ekstremnom speedwayju, a kasnije u boksu, gdje je kao sudac obišao najveća svjetska natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svakako se može nazvati jednom od ikona i simbola Varaždina, prepoznatljivog stila odijevanja, kojim je uvijek reflektirao i evocirao neka prošla vremena. Kavalir i gospon u punom smislu tih riječi.

Uvijek je bio aktivan u društvenom životu grada i kao redovan član Rotary Cluba. U posljednje vrijeme bolest je uzimala maha, no Viktor Plavec nije želio odustati od svoje rute koja je 'vozila' do Korza i Kavane Grofice Marice.

Počivao u miru.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video