Vijesti / Društvo

PODUZETNICI

Grad Ivanec poziva poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na REXPO-u, prijave do 20. studenog

Grad Ivanec poziva poduzetnike da se prijave za sudjelovanje na REXPO-u, prijave do 20. studenog
Grad Ivanec

Grad Ivanec dosad je na REXPO-u sudjelovao nekoliko puta te uspješno predstavio ulagačke mogućnosti Grada i lokalnih poduzetnika...

Svi ivanečki poduzetnici pozvani su da u suradnji s Gradom Ivancem i Poslovnom zonom Ivanec d.o.o. nastupe na REXPO-u - Međunarodnom sajmu investicija i komercijalnih nekretnina koji će se u prostoru City Plaza Event Centra u Zagrebu održati 27. i 28. studenog.

Sve troškove nastupa na sajmu (zakup štanda i prateće troškove) podmirit će Grad Ivanec pa će za poduzetnike nastup na ovoj uglednoj međunarodnoj sajamskoj manifestaciji biti besplatan.

Grad Ivanec dosad je na REXPO-u sudjelovao nekoliko puta te uspješno predstavio ulagačke mogućnosti Grada i lokalnih poduzetnika.

Stoga su sve zainteresirane tvrtke pozvane da iskoriste ovu pogodnost te da se osobno za štandom pridruže predstavnicima Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec d.o.o. ili da za potrebe promocije dostave Gradu svoje promidžbene materijale.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potvrdu sudjelovanja te pripremljeni materijal za promociju vaše tvrtke ili projekta dostavite najkasnije do utorka, 20. studenog, na e-mail: lana.labas@ivanec.hr ili projektni.ured@ivanec.hr

Promotivne materijale možete donijeti u Gradsku vijećnicu, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Gradska vijećnica.

- Sve sudionike očekuju kvalitetne stručne rasprave i panel diskusije s vrhunskim stručnjacima i decision makerima iz svijeta investicija, infrastrukture i HTL-a kao i sudjelovanje na najboljim networking prilikama gdje se svi sudionici mogu družiti s trenutnim i potencijalnim poslovnim partnerima - stoji u priopćenju.

Sve detalje i upute saznajte ovdje.

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!