Politika / Varaždinsko smeće

VARAŽDINSKO SMEĆE

Čehok o Facebook grupi Varaždinsko smeće: 'Javlja se desetak onih koji vrijeđaju i pljuju'

Čehok o Facebook grupi Varaždinsko smeće: 'Javlja se desetak onih koji vrijeđaju i pljuju'
Varazdinski.hr

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok osvrnuo se na Facebook grupu Varaždinsko smeće...

Facebook grupa Varaždinsko smeće osnovana je prije više od tjedan dana, a s današnjim danom broji više od 2500 članova. Ta grupa privukla je brojne građane nezadovoljne promjenama sustava odvoza otpada i cijenama tih usluga, ali i brojne aktere varaždinske političke scene.

Na samu grupu osvrnuo se i Ivan Čehok na desetom javnom kolegiju gradonačelnika grada Varaždina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Uključio sam se na stranicu Varaždinsko smeće želeći dati neke argumente, bilo je i nekih ljudi koji su argumentirano raspravljali. No većina građana koji su članovi se uopće ne javlja, javlja se desetak njih koji vrijeđaju i pljuju, kojima je jedini cilj nekakva difamacija – rekao je Čehok.

Osvrnuo se i na članove SDP-a koji sudjeluju u raspravama u grupi Varaždinsko smeće.

- SDP tu nastoji ušićariti nekakve političke bodove, nije mi jasno zbog čega jer su gradovi u kojima je SDP na vlasti isto podigli cijenu ili će podići cijenu odvoza otpada, to je jednostavno zakonska obveza. I taj zakon je donijela SDP-ova vlast, ne vlast neke druge političke grupacije - istaknuo je Čehok.

Vezana vijest:

Otpad u Varaždinu VARAŽDINSKO SMEĆE VARAŽDINCIMA PREKIPJELO Otvorena Facebook grupa Varaždinsko smeće, nezadovoljni računima traže i prosvjede

Dodao je kako smatra da veliki politički sukobi neće nigdje dovesti jer je Grad Varaždin bio primoran provoditi zakon, no na Gradskom je vijeću hoće li uvesti neke dodatne mjere.

- Građane ćemo zaštitit, uvijek smo ih štitili. Ako idemo s povećanjem cijena to nije zato da direktor sebi podigne cijenu, već zato što su to realni troškovi – zaključio je Čehok.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video