Vijesti / Društvo

GLAZBENE RADIONICE

Završen je još jedan seminar pjevačkog studija Mozartine u općini Ljubešćica!

Završen je još jedan seminar pjevačkog studija Mozartine u općini Ljubešćica!
Općina Ljubešćica

Cilj ovih besplatnih seminara je educirati i motivirati djecu i mlade iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti i kojima je manje dostupno učiti i razvijati svoj talent, nego recimo u Zagrebu...

U vikendu iza nas održan je još jedan uspješan glazbeni seminar za djecu i mlade s područja Općine Ljubešćica pod stručnim voditeljstvom studija Mozartine i u organizaciji glazbenog centra Papandopuline u suradnji s Općinom Ljubešćica i OŠ Ljubešćica.

Cilj ovih besplatnih seminara je educirati i motivirati djecu i mlade iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti i kojima je manje dostupno učiti i razvijati svoj talent, nego recimo u Zagrebu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja.

Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Na seminaru u općini Ljubešćica koji je organiziran u dvorani OŠ Ljubešćica sudjelovalo je desetak djevojčica i dječaka školske dobi koji su aktivno i s velikom pozornošću sudjelovali u predavanju te su upijali nova znanja.

Na samom kraju seminara naučili su i nekoliko glazbenih primjera s pokretima te su primili Potvrde o sudjelovanju na ovoj glazbenoj edukaciji. Ovo nije jedni besplatni seminar koji će se održati u narednim tjednima.

Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video