Vijesti / Društvo

BORAC

SINIŠA PŠAK Moj izgovor za prejedanje bila je smrt oca, a zapravo sam bio lijen, nemaran i nisam vodio računa o sebi

SINIŠA PŠAK Moj izgovor za prejedanje bila je smrt oca, a zapravo sam bio lijen, nemaran i nisam vodio računa o sebi
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

U svojoj najgoroj fazi Siniša Pšak težio je oko 200 kilograma, a sada mu težina varira oko 97 kilograma...

Kada je tek došao u show 'Život na vagi', Siniša Pšak nije bio u stanju napraviti ni trbušnjak, ali snagom volje i disciplinom uspio je u svom cilju i skinuo je višak kilograma. U svojoj najgoroj fazi težio je oko 200 kilograma, a sada mu težina varira oko 97 kilograma.

- U show sam ušao sa 191,3 kliograma, a u finalu showa imao sam 120,5 kilograma. Teško je živjeti zdravo i pridržavati se svega čega smo se pridržavali dok smo bili u 'Životu na vagi', jer vani je puno iskušenja, ali ako si posložiš stvari i prioritete u glavi, onda nije teško – objašnjava Siniša.

RTL-ov show,  osim što mu je pomogao u rješavanju viška kilograma, promijenio mu je životne navike.

- Kad idem u dućan, uvijek prvo pogledam deklaraciju da vidim koliko kalorija, masnoća i šećera ima taj proizvod. Vikendom znam zgriješiti ako odem na neku feštu, ali onda to odradim kroz četiri-pet žestokih treninga tijekom tjedna. Dok sam intenzivno skidao kilograme, treninzi su mi znali trajati  do dva sata. Većinom radim kardiotreninge, trbušnjake i vježbe za leđa. Cilj mi je što više mišića pokrenuti u jednom treningu - kaže  Siniša.

Prije showa uvijek je sam sebi bio na zadnjem mjestu i trudio se udovoljiti i usrećiti sve oko sebe i pronalazio je stotinu izgovora zašto mnogo jede.

- Moj izgovor za prejedanje bila je smrt oca, a zapravo sam bio lijen, nemaran i nisam vodio računa o sebi i to su bili pravi razlozi – iskreno priznaje.

Show mu je bio životna prekretnica i osjeća kao da se opet rodio, a svima koji žele promjenu u životu, ali i na vagi, preporučuje da se prijave u show, ali upozorava:

– Show ne može promijeniti čovjeka, morate se promijeniti sami!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!