Vijesti / Društvo

LJUBIČASTE KANTE

EVO KAKO DO KANTE ZA PELENE! Bit će besplatna, a pelene će odvoziti svakog tjedna...

EVO KAKO DO KANTE ZA PELENE! Bit će besplatna, a pelene će odvoziti svakog tjedna...
Zvonko Lončar

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok istaknuo je kako građani mogu podnijeti zahtjev ili putem gradskih internetskih stranica ili na adresi komunala, na Trgu slobode 12.

U varaždinskoj Gradskoj vijećnici danas je predstavljen svojevrsni nadstandard kad je u pitanju sustav zbrinjavanja smeća. Riječ je o kantama za odlaganje pelene, a kako bi predstavnici Grada Varaždina i Čistoće što plastičnije predočili o čemu se radi, jednu su kantu za odlaganje pelena dopremili i u Gradsku vijećnicu.

Same kante za odlaganje pelena bit će besplatne, a odvozit će se na tjednoj bazi.

Građane će najviše zanimati kako do kante za odlaganje pelena, a te informacije iznio je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok.

Vezana vijest:

Ivan Čehok ljubičaste kante ZBRINJAVANJE OTPADA LJUBIČASTA KANTA JE TU Čehok: 'Kante za pelene su stigle! Sad samo delajte djecu, Varaždinke i Varaždinci!'

- Odlaganje pelena je problematično pa smo odlučili podijeliti kante za pelene građanima. One su za one građane koje imaju djecu i za one invalidne osobe koje su primorane koristiti pelene - rekao je Čehok.

Dodao je kako građani mogu podnijeti zahtjev ili putem gradskih internetskih stranica ili na adresi komunala, na Trgu slobode 12.

Istaknuo je Čehok da su se javili i neki proizvođači pelena koji podržavaju ovu akciju i žele se na neki, još uvijek nedefiniran, način uključiti u projekt.

92cf99dbf9b62b87ccf24937f5a6e5ca.jpg?v=2

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Reci što misliš!