Vijesti / Društvo

beer&burgerfest

VIDEO I FOTO List Međimurje pripremio najbolji burger, naša ekipa odlična - druga

VIDEO I FOTO List Međimurje pripremio najbolji burger, naša ekipa odlična - druga
Miroslava Novak

Novinari su ozbiljno shvatili svoj kulinarski zadatak i sa sobom donijeli tajne začine koji su okusom obogatili njihova jela

U sklopu otvorenja 2. Beer&Burgerfesta u Čakovcu održano je prvo natjecanje novinarskih ekipa u pripremanju burgera. Okupile su se ekipe s područja Međimurske i Varaždinske županije.

Zahvaljujući čakovečkoj Vajdi, novinari su dobili prvoklasno meso za pripremu burgera po vlastitoj recepturi, a organizatori, Turistička zajednica Grada Čakovca, LM komunikacije, Stari hrast i Grad Čakovec osigurali su pecivo i ostale sastojke.

Novinari su ozbiljno shvatili svoj kulinarski zadatak i sa sobom donijeli tajne začine koji su okusom obogatili njihova jela. Žiri u sastavu Boška Ban Vlahek, Alen Kajmović, Ivan Međimurec Matija Štelcer nije imao nimalo lagan zadatak. Prema njihovim ocjenama, najbolji burger pripremila je ekipa Lista Međimurje, druga je bila naša ekipa eMedjimurje/Varazdinski.hr, treće mjesto pripalo je Međimurskim novinama, a četvrto Regionalnom tjedniku.

Tako su novinari dokazali da se osim pisanja članaka, odlično snalaze i u kuhinji. Kako je bilo, pogledajte u videu i fotogaleriji naše Miroslave Novak.

Natjecanje novinarskih ekipa u pripremanju burgera List Međimurje pripremio najbolji burger, naša ekipa odlična - druga

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video