Vijesti / Društvo

VUK DLAKU MIJENJA, A ĆUD...

NEUGODNOST U AUTOBUSU Vozač izbacio putnike iz autobusa bez ikakvog objašnjenja: 'Moram otpelati vojsku!'

NEUGODNOST U AUTOBUSU Vozač izbacio putnike iz autobusa bez ikakvog objašnjenja: 'Moram otpelati vojsku!'

Još jedna priča o neugodnim autobusnim susretima došla je do naše reakcije. I ovog puta putnici su izvukli deblji kraj...

- Vozač jutarnjeg busa u 6:20 za Čakovec izbaci u 6:22 putnike iz busa bez da je i krenuo, bez ikakvog objašnjenja, bez pardona, bez ikakvog skrupula uz kratak komentar da mora voziti vojsku - riječi su još jednog nezadovoljnog putnika koji je odlučio koristiti usluge Autobusnog prometa Varaždin.

Slučaj se dogodio danas u jutarnjim satima, a kako ističe čitatelj, objašnjenja za takav postupak nije bilo, no zato je bilo bezobrazluka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prometnik na iste te putnike koji su uredno platili kartu bjesni i ne želi davati komentare, već samo bahato veli 'da ima probleme i da mora smisliti kako vojsku otpelati' iz čega se da zaključiti da pored toga što je nekulturan, neotesan i nesposoban, je i nepodoban za putnike ali izgleda odlično podoban za upravu i 'više interese' - dodao je čitatelj.

Vezana vijest:

Gužva u autobusu NEZADOVOLJSTVO KRITIKA ČITATELJA Mučno putovanje u autobusu AP-a Varaždin: 'Tretirali su me kao građanina drugog reda'

Nitko od prisutnih zaposlenika nije se predstavio, a novi autobusni kolodvor nema knjigu žalbe, ističe čitatelj.

- Drugi autobus je došao u 6:35. Naravno da sat u autobusu ne radi...i još mnogo takvih naravno, koja nas dijele od ostatka civiliziranog svijeta, na žalost - zaključio je čitatelj.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video