Vijesti / Društvo

KONCERT

Posebna regulacija prometa u Donjoj Voći zbog koncerta Marka Perkovića Thompsona, pripremljen parkirni prostor za 4000 vozila

Posebna regulacija prometa u Donjoj Voći zbog koncerta Marka Perkovića Thompsona, pripremljen parkirni prostor za 4000 vozila
Edina Zuko/Pixsell

Za sve posjetitelje je osigurano dovoljno prostora na označenim i osvjetljenim parkiralištima...

Koncert Marka Perkovića Thompsona koji će se održati u subotu, 22. rujna, s početkom u 21 sat na igralištu NK Vindija u Donjoj Voći.

- Koncert je pobudio je veliki interes publike iz cijele sjeverozapadne Hrvatske te susjedne Slovenije, a najavljeni su i dolasci posjetitelja iz Austrije i Mađarske - stoji u najavi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U subotu, 22. rujna, s početkom u 16 sati na snagu će stupiti posebna regulacija prometa u samom središtu Donje Voće, koja će na snazi biti do nedjelje ujutro u 4 sata.

- Sve građane i posjetitelje koncerta lijepo molimo da se pridržavaju privremene regulacije prometa te da poštuju upute policije i redara koji će usmjeravati promet. Za sve posjetitelje je osigurano dovoljno prostora na označenim i osvjetljenim parkiralištima koje su pripremile voćanske Udruge - stoji u najavi.

Iz Policijske postaje Ivanec obavještavaju kako će sankcionirati sve počinitelje prometnih prekršaja te posebno one koji će svoja vozila ostavljati na mjestima koja nisu predviđena za parkiranje.

- U očekivanju velikog broja posjetitelja lijepo molimo da se pridržavate svih obavijesti i uputa kako bi se cijeli događaj mogao provesti u miru, a svi dragi gosti naše Donje Voće zadovoljni vratiti svojim kućama. Očekujući lijepo vrijeme, dovoljnu gastronomsku ponudu, izuzetni glazbeni spektakl šaljemo poznatu voćansku dobrodošlicu svim ljudima dobre volje - stoji u najavi.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video