Vijesti / Društvo

SIGURNOST

Za vrijeme Špancirfesta policija će građanima i posjetiteljima festivala davati korisne sigurnosne savjete i preporuke

Za vrijeme Špancirfesta policija će građanima i posjetiteljima festivala davati korisne sigurnosne savjete i preporuke
Ilustracija

Prometnu učilicu će provoditi policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa HAK-om Auto klubom Varaždin, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta i djeci nižih razreda osnovne škole...

Za vrijeme održavanja ovogodišnjeg Špancirfesta, Policijska uprava varaždinska će od 17. do  26. kolovoza svakodnevno od 17 do 21 sati, u Mobilnom policijskom informativnom centru u Ulici Ankice Opolski, građanima i posjetiteljima festivala, davati korisne sigurnosne savjete i preporuke, dijeliti preventivno-edukativne tiskane materijale, letke i brošure.

Djeca će u Mobilnom policijskom informativnom centru, uz razgovor s policijskim službenikom, koji će neposredno približiti zanimanje policajac, moći razgledati preventivno mobilno policijsko vozilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ponedjeljak, 20. i utorak, 21. kolovoza, u Habdelićevoj ulici, na prostoru Parka kreative, održavat će se prometna radionica pod nazivom Prometna učilica, u vremenu od 9 do 12 sati.

Prometnu učilicu će provoditi policijski službenici Policijske uprave varaždinske u suradnji sa HAK-om Auto klubom Varaždin, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta i djeci nižih razreda osnovne škole.

Djeca će, uz osnove prometne kulture, imati priliku zabaviti se crtajući prometne znakove i  sudionike u prometu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video