Scena / Špancirfest 2018

NA ŠPANCIRU

HUMANITARNO! NCLC Varaždin Millennium prikupljanjem donacija pomaže djeci oboljeloj od dijabetesa

HUMANITARNO! NCLC Varaždin Millennium prikupljanjem donacija pomaže djeci oboljeloj od dijabetesa
LIONS NCLC Varaždin Millennium

Sredstva prikupljena donacijama na ovogodišnjem Špancirfestu tradicionalno će biti namijenjena za odlazak djece oboljele od dijabetesa u edukativne kampove...

Lions klub NCLC Varaždin Millennium se, tradicionalno, i ove godine uključio u Špancirfest. Sudjelovanje kluba je uvijek humanitarnog karaktera, a sva prikupljena sredstva se prosljeđuju potrebitima.

Sredstva prikupljena donacijama na ovogodišnjem Špancirfestu tradicionalno će biti namijenjena za odlazak djece oboljele od dijabetesa u edukativne kampove u organizaciji Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga, KBC-a Rebro te drugih organiziranih ljetnih edukativnih kampova za djecu i mlade sa šećernom bolešću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- S obzirom da ova suradnja Kluba i Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin traje već niz godina na veliko zadovoljstvo djece koja se bore sa šećernom bolešću, pozivamo sve špancirere da nas i ove godine posjete u našoj kućici i svojim donacijama podrže u nastojanju da olakšamo život djece i mladih oboljelih od šećerne bolesti.

U znak zahvale, članovi Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin svaki dan će u kućici Kluba u jutarnjim smjenama vršiti besplatno mjerenje razine šećera u krvi, uz davanje raznih savjeta i informacija o samoj šećernoj bolesti/dijabetesu - poručuju organizatori.

Radno vrijeme kućice od ponedjeljka do petka bit će od 9 do 13 i 17 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22.

Humanitarnu akciju možete podržati i uplatom donacije na račun NCLC VARAŽDIN MILLENNIUM otvorenog za humanitarnu akciju (PBZ) IBAN: HR4923400091510953312 s naznakom 'za humanitarni Špancirfest 2018.'

- Još jednom pozivamo sve posjetitelje Špancirfesta da se došpanciraju do kućice Kluba gdje će se moći pronaći razni ručno izrađeni drveni i keramički proizvodi (figurice, slike i slično) koje izrađuju štićenici Zajednice Cenacolo te marljive ručice polaznika Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar, kao i ručne radove drugih donatora te stare/rabljene knjige.

Dođite, odaberite lijepe suvenire te uz donaciju učinite dobro djelo i stavite osmjeh na dječja lica!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video