Vijesti / Društvo

TRI DANA ZABAVE

LOVREČEVO Toplice ponovno oduševile veselim uličnim programom i adrenalinskom zabavom na najvećem vodenom toboganu

LOVREČEVO Toplice ponovno oduševile veselim uličnim programom i adrenalinskom zabavom na najvećem vodenom toboganu
Siniša Sović / Foto agencija Sjever

U Varaždinskim Toplicama održana je trodnevna kulturno-zabavna manifestacija 'Lovrečevo festival 2018.'...

U tri dana na čak četiri lokacije i četiri pozornice, Varaždinske Toplice još su jednom brojnim kulturno-zabavnim programima oduševile veliki broj posjetitelja. Manifestacija 'Lovrečevo festival 2018.' koja se održava u sklopu obilježavanja Dana Grada Varaždinskih Toplica, pretvorila je gradske ulice u veliki šareni izlog u kojemu je baš svatko mogao pronaći ponešto za sebe.

Za potrebe održavanja Lovrečeva, Varaždinske Toplice tematski su podijeljena u četiri zone: Vinski park, Grad mladih, Grad zabave i Urbani grad. U svakoj od njih organizatori, Grad Varaždinske Toplice i Turistička zajednica Grada Varaždinskih Toplica, pobrinuli su se osmisliti atraktivni zabavni program ispunjen mnoštvom smijeha, pjesme, plesa i odlične zabave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posebno veselo bilo je u Gradu mladih smještenom u Perivoju Marije R. Strozzi. 'Chill zona', nastupi DJ-eva, pjena party, uživanje u koktelima bili su tek uvertira pred glavnu atrakciju trodnevnog druženja, spuštanje najvećim adrenalinskim 'Slipe & Slide' vodenim toboganom koji je prolazio samim centrom grada. Posjetitelji Lovrečeva, posebno oni nešto mlađi u dugačkom su redu čekali na spuštanje toboganom.

- Jako je zabavno! Meni ne bi smetalo da je spuštanje toboganom još i brže, no i ovako je doživljaj uistinu jedinstven. Ovo nikako nisam smio propustiti - otkrio nam je 18-godišnji Luka koji je na zabavu u Toplice stigao s društvom iz Varaždina.

U Vinskom parku mogla su se kušati neka od najboljih domaćih vina i voćne rakije. Dolazak velikog broja posjetitelja bila je prilika za predstavljanje topličkih vinara uz zajedničku vinsku zdravicu te 'Igre podruma'.

Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama 2018. Lovrečevo u Varaždinskim Toplicama 2018.

Gotovo iz svih smjerova mogla se čuti glazba jer su posjetitelje Lovrečeva u sve četiri zone dočekivali odlični glazbeni sastavi. A i u ponudi glazbenog sadržaja organizatori su se pobrinuli kako baš nitko ne bi ostao zakinuti. Rock bendovi sa svevremenskim hitovima, uvijek rado viđeni tamburaški sastavi i energični nastupi DJ-eva, izmjenjivali su se na festivalskim pozornicama.

- Milina je šetati Varaždinskim Toplicama jer vas na svakom uglu i u svakoj ulici dočeka nešto novo. Djeca nam se spuštaju toboganom i ostat će nakon toga na koncertu, dok ćemo suprug i ja posjetiti Vinski grad i Eko sajam - otkrili su nam supružnici Ružica i Mladen, koji su na Lovrečevo stigli iz Novog Marofa.

Iako je kiša u petak u večernjim satima ispraznila gradske ulice, nekoliko tisuća posjetitelja tijekom subote i nedjelje potvrda su odlično osmišljenog koncepta 'Lovrečevo festivala' koji polako postaje jedna od prepoznatljivih turističkih manifestacija na sjeveru Hrvatske.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video