Vijesti / Društvo

'ZLATNI' DALIĆ U VARAŽDINU

ZA PAMĆENJE Dalić dočekan s oduševljenjem: 'Uvijek ističem da sam ponosan Varaždinec'

ZA PAMĆENJE Dalić dočekan s oduševljenjem: 'Uvijek ističem da sam ponosan Varaždinec'
Pixsell/Vjeran Žganec Rogulja

Kapucinski trg bio je premali za veličanstven doček koji su Varaždinci, ali i brojni drugi, pripremili izborniku Zlatku Daliću...

Varaždinci, ali i građani iz drugih dijelova zemlje, pa čak i izvan granica Hrvatske okupili su se danas u Varaždinu, točnije, na Kapucinskom trgu kako bi dočekali 'zlatnog' Zlatka Dalića.

Vezana vijest:

Zlatko Dalić - doček IZNENAĐENJE U VARAŽDINU Susjedi Zlatku Daliću priredili veličanstven doček: 'Dragi susjedi, bio sam pred 100.000 ljudi, ali ovo me tako dirnulo'

Izbornik Vatrenih nešto iza 19 sati popeo se na pozornicu, a ludilo i oduševljenje koje je zavladalo među publikom, nije potrebno previše opisivati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imam moj grad, moje rodno Livno, ali uvijek sam ponosno isticao grad Varaždin i klub Varteks koji mi je dao šansu da budem ovo što jesam. Da nije bilo Varaždina, da nije bilo Varteksa, nikad ne bih ovo postigao u životu - kazao je u svom govoru, često prekidanim ovacijama, Zlatko Dalić.

- Uvijek ističem da sam ponosan Varaždinec. Hvala lijepa na velikoj podršci koju ste pružili reprezentaciji, hvala vam lijepa na okupljanju na trgu, na navijanju, na porukama podrške koje sam dobivao od vas sve ovo vrijeme! Viceprvaci svijeta smo, to je jedna fantastična stvar! Znajte da su dečki dali sve od sebe - dodao je Dalić.

Nakon svirke Zaprešić Boysa, fotografiranja i dijeljenja autograma, izbornik je dao izjavu medijima, u kojoj je istaknuo da će taj trenutak pamtiti cijeli život.

VARAŽDIN SLAVI Zlatko Dalić na Kapucinskom trgu dočekan nevjerojatnim ovacijama Zlatko Dalić - doček

- Ovo je moj grad ovo je Varaždin. Koliko emocija, koliko ljubavi, koliko zajedništva, zaista jedno predivno iskustvo. Hvala mom Varaždinu na ovakvom dočeku!

Dalić je dodao da je jučerašnji doček u Zagrebu bio veličanstven te da mu je drago da cijela Hrvatska dočekuje svoje junake iz Rusije.

TRENUCI ZA PAMĆENJE Pogledajte kakav su doček Varaždinci pripremili Zlatku Daliću Zlatko Dalić - doček

- Cijeli život će mi ostati u sjećanju doček u Zagrebu, očekivali smo doček, ali ne ovako kao što je bilo jučer. Ovakva prekrasna slika, ovoliko ljudi i emocija čovjeka čini sretnim i ponosnim.To je ono što Hrvatskoj treba - zajedništvo i pozitiva!

Ipak, rekao je da u njemu 'postoji žal jer misli da je Hrvatska ove godine morala biti svjetski prvak, ali da moramo biti zahvalni i na ovome'.

Doček Zlatka Dalića: Pogledajte fantastičnu atmosferu na Kapucinskom trgu Zlatko Dalić - doček

Na pitanje hoće li nakon Rusije podnijeti ostavku na mjesto izbornika, odgovorio je: 

- Nije ni vrijeme ni mjesto da o tome govorim, ima nekih stvari koje pamtim, ali nakon ovoga svega moram dobro razmisliti.

Večeras je ipak najvažnije dobro se zabaviti, a upravo to čine mnogobrojni građani u Varaždinu.

Što je sve poručio okupljenima, pogledajte u video prilogu.

VIDEO: Tomislav Borković.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video