Vijesti / Društvo

NATJECANJE

Na 20. vatrogasnom natjecanju 'Kup grada Novog Marofa' sudjelovalo više od 1200 natjecatelja

Na 20. vatrogasnom natjecanju 'Kup grada Novog Marofa' sudjelovalo više od 1200 natjecatelja
Grad Novi Marof

Već tradicionalno, sredinom lipnja, novomarofski vatrogasci organiziraju vatrogasno natjecanje 'Kup grada Novog Marofa', za natjecateljska odjeljenja u kategorijama pomlatka, mladeži i odraslih ekipa

 

U subotu, 16. lipnja, organiziran je jubilarni, dvadeseti Kup, na kojem se okupio rekordan broj odjeljenja (95 iz osam županija), natjecatelja i gostiju, više od 1.200 sudionika.

Organizator je bio DVD Novi Marof i VZG Novog Marofa, budući se u sklopu Kupa održalo i gradsko vatrogasno natjecanje novomarofske zajednice, pokrovitelji su bili Grad Novi Marof, novomarofska firma Knaufinsulation, a svojim donacijama i sponzorstvima desetak sponzora također su pripomogli realizaciju natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nagrade svim sudionicama - medalje i diplome – te statue sv. Florijana za tri prvoplasirane ekipe i prijelazne pehare u svim kategorijama kao i prijelazni pehar ukupnom pobjedniku natjecanja, uručili su visoki gosti i uzvanici: gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, počasni predsjednik VZŽ Zvonko Biškup, počasni predsjednik VZG Antun Kos, počasni zapovjednik VZG Antun Štorga, počasni tajnik VZG i počasni predsjednik DVD-a Vinko Pošta, dopredsjednik VZG Marijan Gradiščak, zapovjednik VZG Zdenko Lacković, tajnik VZG Dalibor Puškadija i dozapovjednik DVD-a Dubravko Štefec.

Na 20. Kupu grada Novog Marofa najbolji su bili u kategoriji pomlatka djevojčice DVD-a Brstec i dječaci DVD-a Podevčevo, u kategoriji mladeži članice DVD-a Krapinske Toplice i članovi DVD-a Donja Voća te ženska ekipa DVD-a Ščepanje i muška ekipa DVD-a Biškupec, koja je i osvajač prijelaznog pehara.

Na gradskom vatrogasnom natjecanju Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa, koje je ujedno bilo i izlučno natjecanje za nastup na županijskim natjecanjima, najbolji su bili u kategoriji pomlatka djevojčice DVD-a Novi Marof i dječaci DVD-a Podevčevo, u kategoriji mladeži članice DVD-a Remetinec i članovi DVD-a Novi Marof, u kategoriji žena B članice DVD-a Novi Marof, u kategoriji A članice DVD-a Novi Marof, u kategoriji muških B članovi DVD-a Remetinec te u kategoriji A vatrogasci DVD-a Novi Marof.

Prijelazni pehar Vatrogasne zajednice grada Novog Marofa kao ekipa s najbolje ostvarenim vremenom na ovogodišnjem gradskom vatrogasnom natjecanju osvojila je muška B ekipa DVD-a Remetinec.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video