Vijesti / Društvo

Vanima i ovog ljeta organizira besplatne radionice za djecu i mlade!

Vanima i ovog ljeta organizira besplatne radionice za djecu i mlade!

U filmske radionice besplatno se mogu uključiti zainteresirana djeca i mladi od 7 do 16 godina...

I ovog ljeta udruga Filmsko-kreativni studio VANIMA organizira Ljetne filmske radionice koje će biti održane od 2. do 6. srpnja u prostorijama udruge u Varaždinu, odnosno u Centru za mlade Varaždin na adresi Petra Preradovića 4. Djeca i mladi mogu se prijaviti za sudjelovanje na radionicu animiranog filma te na radionicu TV reportaže.

Radionicu animiranog filma vodit će voditelji VANIME Dubravka Kalinić Lebinec i Hrvoje Selec a namijenjena je djeci od 7 do 12 godina, a polaznici će napraviti kratku minijaturu na istu temu. Ova radionica je već popunjena u jako kratkom roku, no još uvijek ima mjesta u radionici TV reportaže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionicu TV reportaže vodit će voditeljica VANIME Ana Sever i Benjamin Guillet-Revol, koji je završio filmsku produkciju na SEA Institutu u Briselu. Oni će polaznike naučiti filmske osnove, ali i napraviti zajedničku TV reportažu, a za sudjelovanje u radionici mogu se javiti zainteresirana djeca i mladi od 13 do 16 godina.

Program financijski podržavaju Hrvatski audiovizualni centar i Grad Varaždin, a održava se u sklopu programa 'Ljeto u Varaždinu'. U filmske radionice besplatno se mogu uključiti zainteresirana djeca i mladi od 7 do 16 godina. Broj polaznika je ograničen, a prijave traju do 24. lipnja. Roditelji svoju djecu mogu prijaviti putem maila: [email protected] ili putem mobitela 091/917-7666 (Ana Sever).

Polaznici će ostale informacije dobiti po završetku prijava, nakon formiranja grupa.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci