Vijesti / Društvo

TOP MATURANTI Faraoni iz Ekonomske škole proglašeni najljepše odjevenima!

TOP MATURANTI Faraoni iz Ekonomske škole proglašeni najljepše odjevenima!

Preko 1500 maturanata iz cijele Varaždinske županije sudjelovalo je u mimohodu koji se po prvi puta odvijao varaždinskim ulicama. Maturanti su u mimohod krenuli iz Parka mladih te su se nakratko zaustavili ispred Županijske palače na Franjevačkom trgu gdje je stručni žiri ocjenjivao uniforme naših maturanata.

> FOTO Maturanti preuzeli Varaždin: Maturantika 2018. počela velikim mimohodom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pod budnim okom žirija u sastavu Tomislav Paljak, zamjenik župana Varaždinske županije, Sandra Malenica, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždin, i Tatjana Novak, službenica u odjelu za prevenciju PU varaždinske, maturanti su pokazali svoje odore te znatiželjne građane pozdravili glasnim zviždukom.

Zasluženu titulu najljepše odjevenih maturanata ponijeli su maturanti iz Ekonomske gimnazije Gospodarske škole odjeveni u egipatske faraone te osvojili jednodnevni izlet u Adrenalinski park, a nagrada im se uručila u Parku mladih.

- Izbor zaista nije bio lagan i svi su bili odlični. Ovim putem čestitam pobjednicima i svima želim dobru zabavu još ovih nekoliko dana Maturantike – rekao je zamjenik župana Tomislav Paljak.

A još uvijek možete dati svoj glas za 'najmaturantskiji razred' u izboru koji provode Varazdinski.hr i eMedjimurje.hr, više detalja u poveznici ispod.

> POŠALJITE FOTOGRAFIJE I ove godine biramo najmaturantske razrede!

Najgledanija galerija

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!