Vijesti / Društvo

OLIMPIJSKI FESTIVAL Pobjedu odnio Dječji vrtić Bajka iz Varaždina!

OLIMPIJSKI FESTIVAL Pobjedu odnio Dječji vrtić Bajka iz Varaždina!

Jučer je na stadionu Sloboda u Varaždinu održan 17. Olimpijski festival dječjih vrtića Varaždinske županije, a pobjedu je odnio Dječji vrtić Bajka iz Varaždina, dok su drugo mjesto zauzela djeca iz Dječjeg vrtića iz Ivanca, a treće mjesto pripalo je Dječjem vrtiću Smjehuljica iz Ludbrega.

Festival se održao u organizaciji Saveza sportova Varaždinske županije, a otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak koji je pohvalio ideju i organizaciju same olimpijade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-Glavni cilj Olimpijade je doprinijeti odgajanju djece putem sporta i poticanje harmoničnog razvoja intelektualnih, psihičkih i fizičkih vrlina djeteta - rekao je zamjenik župana te dodao kako su poštovanje pravila igre i drugih natjecatelja te službenih osoba, fair play, samodisciplina, timski rad, samopoštovanje i odbacivanje nasilja, najvažniji elementi natjecanja, te su puno važniji od same pobjede.

Djeca su se inače natjecala u malom nogometu, skok u dalj s mjesta, bacanju loptice u dalj utrci na 50 metara te u štafetnoj utrci na 2 puta 25 metara.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci